دفتر مرکزی :

تهران - خیابان کارگر شمالی - خیابان فاطمی غربی

تلفن :

قطعات پکیج دیواری(بخش1)

قطعات پکیج دیواری(بخش1)

قطعات پکیج دیواری

اجزای پکیج دیواری                اجزای پکیج دیواری

 

شرح کارکرد اجزا و قطعات پکیج:

قطعات پکیج را به دو دسته تقسیم می کنیم:
1. قطعات الکترونیکی
2. قطعات مکانیکی
قطعات الکترونیکی خود به سه دسته تقسیم می شوند:

1)بردها که وظیفه کنترل و اجرای برنامه های درخواستی را که در آن ذخیره شده است را دارند.

2)قطعاتی که فقط به فرمان برد کنترل اجرای عملیات میکنند که معمولا از برق 110 و 220 ولت تغذیه می شوند.

3)قطعاتی که تغییرات را به برد کنترل گزارش می دهند و برد به نسبت این اخبار به قطعات مجری فرمان دستور انجام عملیات را صادر می کند.

بردها

در پکیج های قدیمی از برد کنترل استفاده نمی شد و فقط با یک یا چند ترموستات یا اکوستات و چند قطعه مکانیکی کنترل می شدند. اما اکنون در پکیج ها از انواع و اقسام برد ها استفاده می شود.

برد کنترل وظیفه دارد طبق برنامه هایی که در کارخانه سازنده آن ذخیره شده است و نیاز هایی که مصرف کننده به آن اعلام می کند،قطعات را کنترل کرده تا نیاز مصرف کننده برطرف شود. در برخی از شرکت ها این وظایف را به دو یا سه برد محول می کنند تا در صورت خراب شدن ،مصرف کننده هزینه کمتری را متحمل شود.

همیشه یک برد وجود دارد که میکروچیپ یا همان حافظه داخلی بر روی آن نصب شده و به قطعات اصلی دستگاه متصل است.به این برد،برد اصلی کنترل گفته می شود.در دستگاه هایی که صفحه نمایشگر دیجیتال دارند معمولا از یک برد دیگر استفاده می شود که با چند  رشته سیم به برد اصلی متصل است.وظیفه این برد نمایش وضعیت های مختلف دستگاه است وظیفه دیگر این بر دریافت درخواست های مصرف کننده و اعلام آن به برد اصلی دستگاه است.برد دیگر که در اکثر مواقع با برد اصلی دستگاه ادغام شده است برد جرقه زن گفته می شود.تعداد دستگاه هایی که برد جرقه زن آن ها از قسمت برد اصلی جدا شده است بسیار کم هستند. برد جرقه زن می تواند چسبیده به برد اصلی دستگاه یا بر روی شیر گاز یا در محوطه پایین دستگاه نصب شده باشد.

برد اصلی کنترل

بردها وظیفه دارند نسبت به شرایط اعلام شده توسط حسگر، مانند NTC‏ حسگر شعله حسگر دود و برنامه های ذخیره شده به قطعات مجری فرمان مانند پمپ، شیر گاز، جرقه زن، فن و شیر سهراهه دستور عملکرد صادر کند۔ در بعضی از بردها می توان تغییراتی به نسبت شرایط مصرف کننده ایجاد کرد. به عنوان مثال دمایی که توسط مصرف کننده برای یک پکیج متصل به مبدل های گرمایی مانند رادیاتورها تعیین می شوند با دمای پکیجی که به سیستم گرمایش از کف متصل می شود یکسان نیستند و برای این موضوع در زمان نصب پکیج می بایست برای تعبین دما توسط مشتری محدودیت ایجاد کرد. مثال بالا یکی از تغییراتی است که ممکن است در زمان نصب توسط سرویس کار به آن نیاز داشته باشد که در پکیج های مختلف به چند روش انجام می شود۔ این تغییرات در برد می تواند شامل: تبدیل نوع سوخت، تغییر اختلاف دمای استارت، حداکثر توان گرمایی، پکیج، حداکثر دسای آب گرم مصرفی و ۔۔. باشد۔ در بعضی از برندها برای راحتی کار و صرفه اقتصادی و انبارداری راحت تر در همه مدل ها از یک برد کنترل پیشرفته استفاده شده است۔ این برد می تواند برای همه مدل ها کارایی داشته باشد و فقط با تغییراتی می توان این برد را در مدل های مختلف که از نظر توان، نوع کار و نوع تهویه متفاوت هستند، به کار برد۔ این تغییرات به چند روش اعمال می شود که ادامه به توضیح آن می پردازیم۔

روش اول:این روش با نصب اتصال ما بین شاخک های ثابتی در برد کنترل انجام می شود که به آن جامپر کردن گفته می شود.

روش دوم:در این برد ها تعداد کلید های کوچکی در قسمتی از برد کنترل نصب شده که با خاموش یا روشن کردن آن ها این تغییرات اعمال می شود به این کلید ها دیپ سوئیچ گفته می شود.

روش سوم:در این روش نیازی به دسترسی به برد کنترل یا باز کردن درب دستگاه و محفظه برد کنترل نیست.در این نوع برد ها عملیات ها از طریق صفحه نمایشگر و کلید های روی درب پکیج انجام می شود و نسبت به دیگر برد ها آسان تر است.

هیچگونه تعمیر و تغییر در ساختار اصلی برد کنترل را ندارند و در صورت بروز هرگونه اتفاقی پس از تعمیرت برد مسولیت آن بر عهده سرویس کار می باشد. تنها موردی که امکان تعمیر آن توسط سرویس کار مجاز است تعویض فیوز شیشه ای است.

مقالات ما در باره پکیج دیواری ادامه خواهد داشت از همراهی شما عزیزان سپاسگذاریم.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.